Ηλεία: Οι διαρρήκτες έκαναν "χρυσές" δουλειές


diarriktes1Την περασμένη εβδομάδα το αστυνομικό δελτίο, μπορεί να μην είχε πολλές περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, όμως κάποιες ήταν πολύ «χτυπητές». Μόνο σε τρεις περιπτώσεις
η λεία των δραστών ξεπέρασε τις 35.000 σε μετρητά.

Στην πρώτη στην περιοχή της Μυρσίνης οι κλέφτες μπούκαραν σε σπίτι από μπαλκονόπορτα απογευματινές ώρες, όπου οι ιδιοκτήτες έλειπαν. Αφού έψαξαν στο σπίτι πήραν χρυσαφικά αξίας 16.000 ευρώ. Δεν σταμάτησαν εκεί, έψαξαν – ίσως υποψιασμένοι ή πληροφορημένοι και σε «κρυψώνες» του σπιτιού όπου μέσα σε κουτί από παπούτσια βρήκαν το ποσό των 20.000 ευρώ.

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο χωριό Μίνθη του δήμου Ζαχάρως, με τη λεία όμως να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι διαρρήκτες μπήκαν από την πόρτα του σπιτιού την ώρα που οι ηλικιωμένοι κοιμόντουσαν για μεσημέρι. Οι δράστες έψαξαν το σπίτι και κατάφεραν να εντοπίσουν το ποσό των 15.000 ευρώ, που είχε το ζευγάρι κρυμμένο.

Στον Πύργο οι διαρρήκτες παραβίασαν διαμέρισμα, από όπου πήραν το ποσό των  1500 ευρώ καθώς επίσης και κοσμήματα αξίας 8000 ευρώ.

Τέλος στο Νιοχώρι της Ζαχάρως άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σπίτι από το παράθυρο της τουαλέτας και πήραν ένα laptop, ένα tablet pc και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ