Πανηλειακός: "Μοιρασιά" με Δόξα


panileiakosΑρκετά καλός ήταν ο Πανηλειακός στο φιλικό που έδωσε στο γήπεδο της Νέας Μανολάδας απέναντι στην «νεοφώτιστη» στη Δ' Εθνική Δόξα.
Η λήξη του αγώνα βρήκε τις δυο ηλειακές ομάδες ισόπαλες με 1-1, χάρις το γκολ του Μελετίδη στο 24' για τους γηπεδούχους και το τέρμα του Φράγκου στο 61' για τους Πυργιώτες.
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σ' ένα ακόμα ματς έδωσε χρόνο σε αρκετούς παίκτες του, σε μια προσπάθεια να καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ για μία ακόμη φορά δεν είχε στη διάθεσή του παίκτες που υπολογίζει πολύ, όπως οι Βλαχόπουλος, Ντραγκόλοφ, Καραχάλιος. Μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αυτό να ήταν και το τελευταίο φιλικό τεστ των «ερυθρολεύκων».
Από την πλευρά τους οι «μαυραετοί» του Ανδρέα Ζήκου έδειξαν επίσης πολύ καλά στοιχεία και παρά τις απουσίες των τραυματιών Βουρλούμη, Μπάλκα, Μικελάτου, Σπυρόπουλου ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις
ΔΟΞΑ: Χάχαλης, Νιφορόπουλος, Γουβαλάρης, Αθανασίου, Μενίκου, Δούλος, Καλλιβωκάς, Λιούρης, Δημητρακόπουλος, Κωστής, Μελετίδης. Στην επανάληψη έπαιξαν κι οι Παναγόπουλος, Φέργκος.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μπρόκος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Κολοβός, Πέτρου, Κατσαρός, Μήτρου, Φράγκος, Σαλαπάτας, Παναγόπουλος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Λούγκος, Γκρίλλας, Σταματέας, Νομικός, Μπιταξής, Γ. Σωτηρόπουλος, Αθανασόπουλος, Ντάλλας, Δημόπουλος.

Ευχαριστεί τη Δόξα
Στο μεταξύ, ο Πανηλειακός με επίσημη ανακοίνωσή του ευχαριστεί τη Δόξα Ν. Μανολάδας για την άψογη φιλοξενία.

Μαρία Καραντώνη
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ