Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τέλος η ταλαιπωρία! Ξανά δωρεάν φάρμακα από τη Δευτέρα στην Αθήνα!


Την αναστολή των κινητοποίησεών τους ανακοίνωσαν και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής οι φαρμακοποιοί της Αττικής μετά τη συνάντηση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας Κώστα Λουράντου με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο. 
Ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς ενώ υποσχέθηκε ότι θα πληρωθούν και οι υπόλοιποι πάροχοι "στο μέτρο του δυνατού" όπως διευκρίνισε.
Ο κ.Λυκουρέντζος εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και φυσικά για τη λήξη των κινητοποιήσεων του κλάδου.
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας από την πλευρά του επεσήμανε ότι οι φαρμακοποιοί περιμένουν η κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Έτσι από τη Δευτέρα και για όσα φαρμακεία είναι ανοικτά από το Σάββατο, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν να παίρνουν κανονικά τα φάρμακά τους με πίστωση και να καταβάλουν την απαραίτητη συμμετοχή. 
Iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...