Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Αρχ.Ολυμπία: Εκτροπή αυτοκινήτου σε κανάλι (Νεότερη ενημέρωση 15:07)


olumpia1Άγιο είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου και ο συνεπιβάτης του στην περιοχή του Φλόκα, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις δύο
Άγιο είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου και ο συνεπιβάτης του στην περιοχή του Φλόκα, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας, κοντά στη διασταύρωση των δρόμων που οδηγούν από την Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως προς Φράγμα Φλόκα και από Φλόκα προς Φράγμα Φλόκα.

Ο 76χρονος οδηγός μιας μαύρης Mercedes κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε μέσα σε τμήμα αποστραγγιστικού καναλιού σε βάθος πέντε μέτρων. Ο οδηγός τραυματίστηκε όμως ο συνεπιβάτης του στάθηκε πιο τυχερός και δεν υπέστη το παραμικρό. Κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να καλέσει σε βοήθεια. Άμεσα κινητοποιήθηκαν διασωστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας και την Π.Υ. Πύργου, όπου ανέλαβαν το έργο της διάσωσης του τραυματισμένου οδηγού. Κατάφεραν γρήγορα να τον βγάλουν από το κανάλι, που ευτυχώς για τους επιβάτες του αυτοκινήτου δεν είχε νερό και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Όπως διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.
olumpiaτο μεσημέρι της Δευτέρας, κοντά στη διασταύρωση των δρόμων που οδηγούν από την Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως προς Φράγμα Φλόκα και από Φλόκα προς Φράγμα Φλόκα.

Ο 76χρονος οδηγός μιας μαύρης Mercedes κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε μέσα σε τμήμα αποστραγγιστικού καναλιού σε βάθος πέντε μέτρων. Ο οδηγός τραυματίστηκε όμως ο συνεπιβάτης του στάθηκε πιο τυχερός και δεν υπέστη το παραμικρό. Κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να καλέσει σε βοήθεια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν διασωστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας και την Π.Υ. Πύργου, όπου ανέλαβαν το έργο της διάσωσης του τραυματισμένου οδηγού. Κατάφεραν γρήγορα να τον βγάλουν από το κανάλι, που ευτυχώς για τους επιβάτες του αυτοκινήτου δεν είχε νερό και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Όπως διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Πρώτη ανάρτηση 14:37 19/11
Τελευταία ενημέρωση 01:08 20/11
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...