Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στάση εργασίας στο Δημόσιο την Πέμπτη


Από τις 11 το πρωί έως τη λήξη τού ωραρίου

Στάση εργασίας, κατά της εφαρμογής τού μέτρου τής διαθεσιμότητας, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη τού ωραρίου, την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, αποφάσισε -κατά τη σημερινή της συνεδρίαση- η Εκτελεστική Επιτροπή τής ΑΔΕΔΥ. Την ίδια ημέρα, θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12.30 μετά το μεσημέρι, και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η ΑΔΕΔΥ προσανατολίζεται στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί αύριο σύσκεψη των Ομοσπονδιών- μελών τής ΑΔΕΔΥ, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί το Γενικό Συμβούλιο τής Ένωσης, που θα λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, για τη μορφή και το εύρος των κινητοποιήσεων.

Τέλος, η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να πάρει μέρος στο αυριανό συλλαλητήριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ - ΟΤΑ), στην πλατεία Κλαυθμώνος.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...