Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πύργος: Αφηνιασμένο κριάρι σκότωσε 80χρονο κτηνοτρόφο (photos & video)


kriari1aa_1Θύμα του ζωντανού που για χρόνια τάιζε και φρόντιζε έπεσε ο Κωνσταντίνος Τσίγγανος του Βασιλείου 80 ετών από τον Πύργο. Ο ηλικιωμένος αγροτοκτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός
nekroskriari_1kriari2kriarikriari1μέσα στο αγρόκτημά του, έχοντας δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα από τον τράγο που είχε σε εκείνο το χώρο μαζί με άλλα πρόβατα.

Το τι συνέβη αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα που είδε από το παράθυρο του σπιτιού της, το κριάρι να χτυπά τον 80χρονο και να τον ρίχνει κάτω. Μέχρι να καλέσει σε βοήθεια, όλα είχαν τελειώσει.

Αρκετά χτυπήματα είχε δεχθεί ο άτυχος αγροτοκτηνοτρόφος, στο Καταράχι. Το κριάρι, παρά το ότι είχε κομμένα τα κέρατά του, με μανία χτύπησε τον ηλικιωμένο. Τον έριξε κάτω και άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Χτυπήματα που αποδείχθηκαν μοιραία για τον 80χρονο. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες του ΕΚΑΒ που με τη σειρά του κάλεσαν την Αστυνομία από τη στιγμή που ήταν νεκρός ο 80χρονος. Άνδρες της Ασφάλειας ερεύνησαν το χώρο και έδειξαν να καταλήγουν και αυτοί στο ότι επρόκειτο για επίθεση από το ζώο, το οποίο πλησιάζοντας το, το βρήκαν να είναι γεμάτο αίματα στο κεφάλι αλλά χωρίς κάποια εμφανή πληγή.

Προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν αλλά το κριάρι παρέμενε μετά το ατύχημα ατίθασο. Στο σημείο έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Αλεξόπουλος, ο αναπληρωτής και διοικητής της Υ.Α. Πύργου κ. Ηλιόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής του Επιτελείου κ. Τόκας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η γειτόνισσα του θύματος, Ακριβή Βλάχου, που είδε τι συνέβη περιέγραψε αντίκρισε: «Την ώρα που άνοιξα το παράθυρο του δωματίου μου, είδα τον ηλικιωμένο να κάθεται κάτω. Νόμιζα πως είχε αίματα στα χέρια. Παρακολούθησα λίγο ακόμα να δει τι συμβαίνει και τότε είδα το κριάρι να τον χτυπά και να τον ρίχνει κάτω. Στη συνέχεια ειδοποίησα τους συγγενείς και όταν ήρθαν ήταν νεκρός».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πύργου Κοσμά Αλεξίου, ο 80χρονος έφερε κακώσεις στην περιοχή του προσώπου και της κεφαλής και στα δύο χέρια. «Οι ενδείξεις δείχνουν πως οι κακώσεις του κεφαλιού και του προσώπου ήταν οι θανατηφόρες και πιθανόν από το κριάρι, που ήρθε ο άνθρωπος να το φροντίσει. Αποκλείουμε με τις ενδείξεις την εγκληματική ενέργεια και περισσότερα θα δούμε στη νεκροψία – νεκροτομή» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον το θύματος, το κριάρι είχε επιδείξει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά και ο 80χρονος σκόπευε να τον θανατώσει. Τελικά το κριάρι… ήταν αυτό που σκότωσε τον ιδιοκτήτη του…

Πρώτη ανάρτηση: 10:12 12/11
Τελευταία ενημέρωση: 02:28 13/11
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...