Έλεγχοι κατά του παρεμπορίου στην Αμαλιάδα


 Συνελήφθη ένας 32χρονος ημεδαπός ενώ κατασχεθήκαν πληθώρα είδη ένδυσης

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας ενεργήθηκαν προχθές ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στη περιοχή. Στα πλαίσια των ελέγχων συνεληφθη ένας 32χρονος ημεδαπός ενώ κατασχεθήκαν πληθώρα ειδών ένδυσης.
Ειδικότερα ο 32χρονος, χωρίς να διαθέτει παραστατικά και τιμολόγια, πωλουσε ως γνήσια περισσότερα από 250 ειδή ρουχισμού (μπουφάν, παντελόνια, πουκάμισα κ.α.), τα οποία από την αστυνομική ερευνά αποδείχθηκε ότι ήταν
απομιμήσεις επώνυμων εταιριων.
Σκοπός αυτών δράσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν, είναι ο έλεγχος της διακίνησης και διάθεσης κλεψίτυπων προϊόντων ή αντικείμενων πάσης φύσεως και μορφής που αποτελούν απομιμήσεις γνήσιων προϊόντων γνωστών εταιρειών, καθώς και αντικειμένων που δεν φέρουν όνομα, στο πλαίσιο της προστασίας του υγιούς ανταγωνισμού της αγοράς.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
iliapress.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ