Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους οι αγρότες του Νομού Ηλείας


Ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις

Προς δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες του Νομού Ηλείας, οι οποίοι συναντιούνται το Σάββατο στον Καρδαμά για να οριστικοποιήσεις τις δράσεις τους.

Σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή τη σύσκεψη, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καλούμε όλους τους αγροτικούς συλλόγους, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νομούς το Σάββατο 3 Νοέμβρη στις 7:00 μ.μ. στον Καρδαμά για να αποφασίσουμε πώς θα απαντήσουμε αγωνιστικά, μαχητικά, οργανωμένα στην πολιτική που μας ξεκληρίζει.
Οι τιμές στα αγροτικά προϊόντα κατρακυλάνε, τα αγροτικά εφόδια συνεχώς αυξάνονται, η κτηνοτροφία καταρρέει, το εισόδημά μας εξανεμίστηκε, οι παραγωγές μας είναι απλήρωτες, οι τιμές εξευτελιστικές, η φοροληστεία στην ημερήσια διάταξη.
Τα χαράτσια διαδέχονται το ένα το άλλο. Μία για τη ΔΕΗ, μία για τον ΕΛΓΑ, μία για τον ΟΓΑ, μία για τις γεωτρήσεις, μία για τους στάβλους, τώρα ολοταχώς πάνε για φορολογία στα χωράφια, μειώνουν ακόμα και την εξευτελιστική σύνταξη του ΟΓΑ.
Πρέπει και εμείς να απαντήσουμε ανάλογα. Όλοι στον αγώνα για τη στήριξη της αγροτικής μας οικονομίας σε όφελος των φτωχών και μικρών αγροτοκτηνοτρόφων, τη στήριξη της ντόπιας παραγωγής που να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας με ποιοτικά και φτηνά αγροτικά προϊόντα».

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...