Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Καταβάλλεται το εφάπαξ σε 60.000 συνταξιούχους!


Καταβάλλεται το εφάπαξ σε 60.000 συνταξιούχους!Λύση πακέτο για την καταβολή του εφάπαξ σε πάνω από 60.000 συνταξιούχους που βρίσκονται στη λίστα αναμονής εδώ και δύο χρόνια προωθεί το οικονομικό επιτελείο, προωθώντας κατά προτεραιότητα μέρος της δόσης που θα εκταμιευτεί στις 13 Δεκεμβρίου.


Πρόκειται για τα Ταμεία Πρόνοιας Δημοσιών Υπαλλήλων, Προνοίας προσωπικού ΔΕΗ και λογαριασμού Πρόνοιας προσωπικού ΙΚΑ τα οποία βρίσκονται στο «κόκκινο».

Επειτα από τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης, οι κύριοι Βρούτσης και Σταικούρας, με την διοίκηση του ταμείου πρόνοιας δημοσίων υπαλλήλων αποφασίστηκε να καταβληθεί κατά προτεραιότητα ολόκληρο το ποσό του εφάπαξ στους υπαλλήλους που αποχώρησαν από τις υπηρεσίες τους από το έτος 2010 και 2011.

Συγκεκριμένα, θα καταβάλλονται 3.500 με 4.000 εφάπαξ το μήνα στις 50.000 αιτήσεις που εκκρεμούν με την ενίσχυση στελεχών υπηρεσιών ώστε να ανταπεξέλθουν ταχύτερα στην απονομή των εφάπαξ (ήδη ενισχυθήκαν υπηρεσίες με 25 άτομα).



Περισσοτερα εδω: http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=241171

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...