Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Νέα μεταβολή του καιρού από σήμερα Τετάρτη



Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:
1. Νέα επιδείνωση Τετάρτη και Πέμπτη, πρόσκαιρη βελτίωση την Παρασκευή, νέα, πιθανώς πολύ σοβαρή, μεταβολή το Σαββατοκύριακο.
2. Στους 14o με 15οC, κατά μέσο όρο, οι μέγιστες τιμές τις επόμενες ημέρες. Τσουχτερό κρύο το πρωί της Παρασκευής. 
3. Εκ νέου ενίσχυση των ανέμων 7 με 8 μποφόρ την Τετάρτη.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά.

Την Τετάρτη 5/12 περιμένουμε νέα μεταβολή με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα έντονα τις μεσημεριανές ώρες. Πρόσκαιρη ύφεση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στους 15 με 16 βαθμούς στα πεδινά και 10 με 11 στα ορεινά. Νωρίς το πρωί, 8 με 9 στα πεδινά και στα ορεινά 5 με 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Την Πέμπτη 6/12 άστατος καιρός με καταδιαστήματα βροχές και καταιγίδες. Πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων το βράδυ στα πολύ ορεινά της Ανδρίτσαινας και της Λαμπείας πάνω από τα 1.150 μέτρα υψόμετρο. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στους 13 με 14 βαθμούς στα πεδινά και 7 με 8 στα ορεινά. Νωρίς το πρωί, 9 με 10 στα πεδινά και στα ορεινά 6 με 7 βαθμούς Κελσίου. Σε πτώση το βράδυ. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.   

Την Παρασκευή 7/12 περιμένουμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού.  Η θερμοκρασία στους 12 με 13 βαθμούς στα πεδινά και 6 με 7 στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί τσουχτερό κρύο 4 με 5 και τοπικά, αν οι συνθήκες ευνοήσουν (ξαστεριά και νηνεμία), στα ημιορεινά - ορεινά πιθανώς παγετός με μηδέν έως -1 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Σοβαρή επιδείνωση φαίνεται από το απόγευμα του Σαββάτου 8/12. Νεότερα στοιχεία στις τακτικές και έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 400 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, στους πίνακες και χάρτες του metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...