Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πορτοφολάδες εν αφθονία στην Πάτρα

«Βουνό» οι καταγγελίες για μικροκλοπές

Γιγαντιαίες διαστάσεις έχει πάρει πλέον η μικροεγκληματικότητα στο κέντρο αλλά και τις συνοικίες της Πάτρας. Καθημερινά το Αστυνομικό δελτίο κατακλύζεται με ειδήσεις για αρπαγές πορτοφολιών, απώλειες κινητών τηλεφώνων, διαρρήξεις αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Η «κίνηση»… από Πατρινούς-θύματα κλοπών και διαρρήξεων στα κεντρικά της Ασφάλειας, στην οδό Ερμού, είναι τελευταία ιδιαίτερα αυξημένη.

Το περιορισμένο προσωπικό της τοπικής Αστυνομίας εδώ και καιρό στην κυριολεξία δεν έχει που να δώσουν απολογία. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, οι υποθέσεις που καταγγέλλονται είναι πλέον τόσες πολλές, που με τις περισσότερες από αυτές κανείς δεν μπορεί ν’ ασχοληθεί.

Εάν πέσει τυχαία στα χέρια της Αστυνομίας κάποιο από τα «κλεφτρόνια» έχει καλώς, διαφορετικά τα περισσότερα περιστατικά μένουν απλά στην έγγραφη καταγγελία του θύματος. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι τα πορτοφόλια που βρίσκουν, άδεια πλέον από χρήματα και κάρτες, συμπολίτες στους δρόμους της Πάτρας, τοποθετούνται σε μεγάλες κούτες και μέσα σε αυτές επιδεικνύονται σε όσους έχουν χάσει το δικό τους, μήπως και το εντοπίσουν μέσα στον σωρό. 
newsbeast
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...