Πύργος: Δώρα για όλους από τα παιδιά


Πύργος: Δώρα για όλους από τα παιδιά Εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα αντικείμενα για το σπίτι και προσωπικής χρήσης εκτίθενται από χθες το πρωί, στο παζάρι του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο χώρο του συνεδριακού της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο.

Το παζάρι, όπως κάθε χρόνο, γίνεται για τη στήριξη του Χαμόγελου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα ενώ αρκετός κόσμος ήδη από χθες επισκέπτεται το χώρο και αγοράζει διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα για τα δώρα των Χριστουγέννων. Να σημειωθεί πως τα αντικείμενα που βρίσκονται στο παζάρι του Χαμόγελου, έχουν δημιουργηθεί από όλους τους εθελοντές του συλλόγου αλλά και από τα ίδια τα παιδιά στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Κοινωνικοί λειτουργοί και εθελοντές του συλλόγου, που βρίσκονται στο παζάρι, τονίζουν πως το Χαμόγελο, προσπαθεί να προσφέρει την στήριξή του σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως η βία από το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Το παζάρι θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.



ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ