Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Γιορτή γεμάτη αγάπη στο Καράτουλα


Ηλεία: Γιορτή γεμάτη αγάπη στο ΚαράτουλαΜια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση για τα Χριστούγεννα παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Καράτουλα-Μαγούλας.


Οι μικροί μαθητές της Α΄και Β΄τάξης, με τη φροντίδα και επιμέλεια των δασκάλων τους Φανής Ζάγκλη και Μαρίας Σταυροπούλου παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Ο Αϊ-Βασίλης και οι βοηθοί του», τραγούδησαν τα κάλαντα και έδωσαν τις πιο θερμές ευχές στους γονείς τους και σε όσους τίμησαν τη σεμνή αυτή εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η εκδήλωση αυτή «εγκαινίασε» το εορταστικό κλίμα των ημερών, υπενθυμίζοντας σε όλους μας την ανάγκη για γενναιοδωρίααλληλεγγύη, αδελφοσύνη, κατανόηση,  έμπρακτη αγάπη που τόσο πολύ χρειάζεται στη δύσκολη εποχή που διανύουμε και όχι μόνο την περίοδο των εορτών.

Ο Διεθυντής του σχολείου Ιωάννης Παναγόπουλος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε δασκάλους και μαθητές για τις όμορφες προετοιμασίες της γιορτής, συγχαίροντας το μεράκι,  την προσοχή και το ενδιαφέρον τους για την άψογη παρουσίαση. Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο π. Αθανάσιος Στεργιόπουλος, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Καράτουλα Γ. Τσατσαμπάς και Μαγούλας Βλ. Αγριδιώτης και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Θ. Μαγούλης.
Με το τέλος της εκδήλωσης ένα όμορφο, γλυκό και συμβολικό δωράκι συνόδεψε γονείς και μαθητές στο σπίτι, προσφορά του συλλόγου γονέων και τις ευχές όλων για καλές γιορτές. Ευχές για «Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο νέος Χρόνος  με υγεία, ειρήνη και ανθρωπιά».
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...