Ανδραβίδα: Διαρρήκτης - τζάμπα μάγκας, έφυγε άπρακτος μετά απο τέσσερα "χτυπήματα" στην αγορά της πόλης


diarikseisΑνάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας μετά την νυχτερινή επιδρομή «αγνώστου» δράστη στο κέντρο της αγοράς της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου, δίπλα στο Αστυνομικό 
Τμήμα. Θύματα αυτών των πράξεων έπεσαν ιδιοκτήτες καταστημάτων και αυτοκινήτου.

Ο δράσητς όμως τζάμπα μάγκας δεν κατάφερε να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτόν αφού δεν έκλεψε κάποιο αντικείμενο αξίας που θα το αποφέρει κάποιο κέρδος, αντίθετα προκάλεσε πολλές φθορές.

Στο αυτοκίνητο ο δράστης έσπασε πρώτα το τζάμι του οδηγού και αφού αυτό δεν τον ικανοποίησε, τότε συνέχισα στρεβλώνοντας πιθανότατα με λοστό την πόρτα. Έψαξε το αυτοκίνητο, δεν πήρε τίποτα αλλά οι ζημιές που προκάλεσε ξεπερνούν τα 500 ευρώ.

Ο δράστης συνέχισε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας όπου κατάφερε να κλέψει τις απομιμήσεις των κινητών τηλεφώνων άνευ ουσιαστική και πρακτικής αξίας, ενώ οι φθορές που προκάλεσε ήταν σαφώς μεγαλύτερες φτάνοντας σε κόστος τα 400 ευρώ.

Επόμενος σταθμός του δράστη ήταν ένα αναψυκτήριο στον ίδιο δρόμο. Έσπασε την γυάλινη πόρτα, μπήκε μέσα δεν έκλεψε τίποτα και έφυγε, έχοντας προκαλέσει και εδώ υλικές ζημιές αξίας 500 ευρώ.

Τελευταία στάση αυτή σε κατάστημα με παιδικά ρούχα όπου ο δράστης εδώ έκοψε την τζαμαρία, μπήκε μέσα, αλλά έφυγε και πάλι άπρακτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εξετάζουν το βίντεο που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές, σε κάποιο σημείο του βίντεο φαίνεται ένας άντρας, ένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει τις αστυνομικές αρχές στην «ταυτότητα» του δράστη ή των δραστών.
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ