Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα ναρκωτικά


xasis1.JPGΕνώπιον της Εισαγγελέως και του Ανακριτή Αμαλιάδας βρέθηκαν χθες οι συλληφθέντες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε δύο υποθέσεις στο Σκλίβα και την Αμαλιάδα.
Στην πρώτη περίπτωση ο 48χρονος από το Σκλίβα που είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν κατηγορείτο για καλλιέργεια, συγκομιδή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη κατοχή όπλου και αντίσταση κατά της αρχής. Αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στην δεύτερη περίπτωση ένας 60χρονος και ένας 51χρονος από την Αμαλιάδα, ενεπλάκησαν σε υπόθεση ναρκωτικών με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αγοράς, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια και συγκομιδή, καθώς επίσης μαζί με τον 51χρονο για από κοινού χρήση.

Οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι ο 60χρονος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ ο 51χρονος χωρίς περιοριστικούς όρους. Δικηγόρος των κατηγορουμένων και στις δύο περιπτώσεις ήταν ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος από την Αμαλιάδα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...