Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Oπαδοί μαχαίρωσαν αστυνομικό στην Πάτρα! Διακοπή στον αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός



Oπαδοί μαχαίρωσαν αστυνομικό στην Πάτρα! Διακοπή στον αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός22.20... Διεκόπη οριστικά  ο αγώνας Παναχαϊκή - Ολυμπιακός, έπειτα από την προσωρινή διακοπή, λόγω αντικειμένων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.


Οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 με γκολ των Γκούρτσα και Φετφατζίδη.



21.30... Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα έξω από την θύρα που βρίσκονται οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων»  επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, σε αστυνομικό και τον χτύπησε στην πλάτη.
Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον αιμόφυρτο αστυνομικό, ενώ έχει τραυματιστεί ένας ακόμη άνδρας της ΕΛ.ΑΣ., στο μάτι, ευτυχώς πιο ελαφρά.
Στο μεταξύ ένας οπαδός της Παναχαϊκής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν στην προσπάθειά του να ξεφύγει από οπαδούς του Ολυμπιακού προτίμησε να πηδήξει έξω από το γήπεδο. Ο οπαδός βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.

Πηγή: Patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...