Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γιαννιτσοχώρι: Νεκρός 65χρονος μετά απο διαπληκτισμό με συγγενείς του - Τσακώθηκαν για μια ελιά (Νεότερη ενημέρωση 16.45) (photos & video)


egklima10Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας κατέληξε ένας άντρας απο την περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου. Με βάση τις ίδιες πηγές προηγήθηκε επεισόδιο με την αδερφή του.

egklima3
egklima6
egklima4
egklima5
egklima7

Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή και διερευνούν το τι έχει συμβεί. Αν ο θάνατός του 60χρονου άντρα πρόκεται σε παθολογικά αίτια ή σε εγκληματική ενέργεια.

Νεότερη ενημέρωση 16.18

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, δύο ετεροθαλή αδέλφια είχαν έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους και ήρθαν στα χέρια, με τον 65χρονο να ρίχνει στο έδαφος τον 61χρονο αδερφό του. Εκείνη την ώρα φέρεται να επιτέθηκε στο 65χρονο, η 28χρονη κόρη του 61χρονου και να τον χτύπησε με ένα κουζινομάχαιρο.

Τα δύο χτυπήματα δεν ήταν καίρια όμως ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Γ Ν Κυπαρισσίας όπου υπέκυψε - σύμφωνα με τους γιατρούς όχι συνέπεια των τραυμάτων. Οι Αρχές αυτή την ώρα ερευνούν προσεκτικά τις πτυχές της υπόθεσης.

Νεότερη ενημέρωση 16.45

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριό, αιτία του διαπληκτισμού ήταν η διαφορά τους για ένα δέντρο ελιάς, που κλάδεψε ο ένας και άνηκε στον άλλο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...