Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στο Γιαννιτσοχώρι


egklima3Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία σχετικά με το έγκλημα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτη το Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως. Σε αυτή γίνεται λόγος για ανθρωποκτονία 65χρονου με
δράστες την 28χρονη ανιψιά και τον 61χρονο αδελφό του θύματος οι οποίοι και συνελήφθησαν. Το θύμα δέχτηκε δυο χτυπήματα με μαχαίρι από την ανιψιά του κατά τη ώρα που καυγάδιζε με τον πατέρα της.


Η ανακοίνωση

"Χθες (8-1-2013) το μεσημέρι, στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, έλαβε χώρα ανθρωποκτονία 65χρονου ημεδαπού. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, ο 61χρονος ετεροθαλής αδελφός και η 28χρονη ανιψιά του θύματος, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα χθες (8-1-2013) το μεσημέρι, ο 65χρονος μετέβηκε στην οικία του αδερφού του όπου συνεπλάκη μαζί του για κτηματικές διαφορές. Κατά τη διάρκεια του καυγά η 28χρονη ανιψιά του, η οποία είναι ΑμεΑ, τον έπληξε με κουζινομάχαιρο δύο φορές στην πλάτη.

Το θύμα μεταφέρθηκε από τον 61χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες διενεργήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως".
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...