Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το βράδυ θα χιονίσει στην Αττική - Σε κλοιό χιονιά όλη η χώρα

- 54χρονος άνδρας αγνοείται στα Πιέρια Όρη
- Άνοιξε ο δρόμος στην Πάρνηθα
- Κλειστό θα παραμένει το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν
- Κανονικά θα λειτουργήσει το χιονοδρομικό του Πηλίου
- Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση του καιρού
- Την Πέμπτη αναμένεται να υποχωρήσει το κύμα κακοκαιρίας

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με χιόνια ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές και τσουχτερό κρύο μας... επισκέπτεται μαζί με τη νέα εβδομάδα. Η... επέλαση του μίνι χιονιά θα κρατήσει τουλάχιστον τρεις μέρες, αφού βελτίωση αναμένεται από την Πέμπτη.

ΩΡΑ 08:52 Πάρνηθα
ΩΡΑ 08:52 Πάρνηθα
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σήμερα θα χιονίσει ακόμη σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, ενώ οι βορειάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ! Εξαιτίς των θυελλωδών ανέμων έκλεισαν την Κυριακή τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν και του Πηλίου. Το πρώτο, θα μείνει και σήμερα κλειστό, ενώ το δεύτερο αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά.

Χιόνια θα πέσουν και στην Αττική. Ήδη, έχει η Πάρνηθα έχει... ασπρίσει, ενώ περίπου στις 10:00 το πρωί άνοιξε ο δρόμος από το τελεφερίκ προς το Καζίνο. Η Τροχαία έχει εκδόσει ενημερωτικό δελτίο για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, που έχουν κλείσει δρόμοι και που η κίνηση γίνεται μόνο με αλυσίδες.
"Πάγος" ο δρόμος στην Πάρνηθα
"Πάγος" ο δρόμος στην Πάρνηθα
Οι αρχές στις περιοχές όπου θα χτυπήσει περισσότερο η κακοκαιρία έχουν ήδη τεθεί σε επιφυλακή.

Αγωνία υπάρχει για την τύχη 54χρονου ορειβάτη που αγνοείται από την Κυριακή στα Πιέρια Όρη. Πρόκειται για έμπειρο ορειβάτη, ο οποίος διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο των σωστικών συνεργείων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...