Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δεν χαμπαριάζει στην έδρα του ο Αστέρας

Νίκησε και τον ΠΑΟΚ και διατήρησε το εντός έδρας αήττητο

Ανίκητος στην έδρα του και έτοιμος για όλα φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης, επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ με τέρμα του Ναβάρο (24’) και μείωσε στον πόντο την διαφορά του από τον Δικέφαλο του Βορρά. Καλύτεροι οι Αρκάδες, με 15 τελικές και δοκάρι του Περόνε, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Δώνη, η οποία παρουσιάστηκε με προβλήματα, ασύνδετη και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της.

Αποδοκιμασίες και πολλά υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για Δώνη και παίκτες.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να ανοίξει νωρίς το σκορ και να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ, περιορίστηκε από μόνος του σε έναν παθητικό ρόλο, ο οποίος είχε έλλειψη στην δημιουργία, αλλά παραδόξως και στην αμυντική της λειτουργία.

Το δοκάρι του Περόνε, ήταν το μήνυμα, για το γκολ του Ναβάρο που ήρθε λίγο αργότερα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τσιώλη. Οι Αρκάδες συνέχισαν να διαχειρίζονται πολύ καλά το παιχνίδι, δεν ανησυχούσαν αμυντικά, ενώ κατάφεραν να βρίσκουν και χώρους στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ συνέχισε το συντηρητικό παιχνίδι, το οποίο, τουλάχιστον, στα πρώτα 45 λεπτά, δεν του απέφερε τίποτα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε, για μεγάλο διάστημα, διαφορετική εικόνα. Ο ΠΑΟΚ, με τον Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή, είχε καλύτερη οργάνωση, περισσότερες επιθετικές επιλογές, ενώ με τον Βιβιάν πλάι στον Κατσικά έδειξε να «συμμαζεύεται». Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας έδειξε αιφνιδιασμένος και για λίγο διάστημα, ανήμπορος να αντιδράσει. Αυτό, το αντιλήφθηκε γρήγορα ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αφού μάζεψε τους παίκτες του και έκλεισε τις επιλογές του ΠΑΟΚ, έψαξε και το γκολ.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Αστέρας γινόταν ακόμα πιο επικίνδυνος, την στιγμή που το άγχος έδειχνε να κυριεύει τους παίκτες του Δώνη. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε όλες τις κινήσεις του από τον πάγκο, χωρίς να αλλάξει δραματικά την εικόνα του δικεφάλου, την στιγμή που ο Τσιώλης ζητούσε ηρεμία και passing game από τους παίκτες του. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης χάρισε την νίκη στον Αστέρα και τον έφερε έναν πόντο πίσω από την δεύτερη θέση και τον σημερινό του αντίπαλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...