Πύργος: Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ληστείας στην Εθνική Τράπεζα τον Απρίλιο του 2012


Πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται μια αρκετά μεγάλη σε αριθμό μελών σπείρα κακοποιών με τουλάχιστον έξι υπηκόους Αλβανίας, έναν Ρουμάνο, και τέσσερις Έλληνες.

Η σπείρα δραστηριοποιείται από το 2010 και έως τώρα έχει διαπράξει 17 ληστείες σε τράπεζες και άλλα καταστήματα και παραβιάσεις ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ακόμα έκλεβαν οχήματα τα οποία χρησιμοποιούσαν στις πράξεις τους αυτές.

Στην περίπτωση του Πύργου η σπείρα είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα μάρκας Aprilia από την περιοχή των Πατησίων στα τέλη Μαρτίου 2012. Στις 12 του Απρίλη τουλάχιστον δύο από τους δράστες χτύπησαν ανεπιτυχώς το υποκατάστημα της ΕΤΕ στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τρεις από τους δράστες είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι μερικές εβδομάδες νωρίτερα όταν είχαν εντοπιστεί στην περιοχή του ΚΤΕΛ στον Πύργο μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Skoda. Τότε για τους δράστες δεν είχε προκύψει κάτι επιβαρυντικό.

Η σύνδεσή τους με την υπόθεση του Πύργου, προέκυψε μέσα από ίχνη που είχαν αφήσει πίσω τους, τα οποία χάρη στην σωστή δουλειά της Σήμανσης στον Πύργο, εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν.
Γιάννης Σπυρούνης
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ