Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στα "λευκά" τα ορεινά της Ηλείας – Παροδικές εξελίσσονται οι χιονοπτώσεις


xioni5Η κακοκαιρία πλήττει τα ορεινά της Ηλείας και ήδη επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες που υποχωρούν και κάτω από το μηδέν κατά τόπους. Χιονίζει από το πρωί σε μεγαλύτερα
υψόμετρα σε Τσίπιανα, Κρυόβρυση, Αγία Κυριακή και Λαμπεία, καθώς και μέσα στο δρυοδάσος της Φολόης.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ετοιμάζονται τα μηχανήματα του δήμου για να επέμβουν και να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς αν τα φαινόμενα ενταθούν τις επόμενες ώρες. Πάντως παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο μεσημέρι, τα φαινόμενα δεν δείχνουν να εξασθενούν, αλλά το χιόνι κυρίως να κατεβαίνει και σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Ασθενέστερα είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα φαινόμενα από την πλευρά της Ανδρίτσαινας και του Επικουρείου Απόλλωνα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (13:23) οι χιονοπτώσεις που ξεκίνησαν νωρίτερα είχαν παροδικό χαρακτήρα. Ωστόσο στα ορεινά οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με χιόνα χαμηλό υψόμετρο αναμένουμε από το απόγευμα της Κυριακής.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...