Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη 38χρονος Πυργιώτης για ναρκωτικά σε κοινή επιχείρηση των Αρχών Ηλείας και Μεσσηνίας


narkotika1a.JPGΚοινή επιχείρηση των Αρχών της Ηλείας και της Μεσσηνίας έγινε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Μούτελης, όπου συνελήφθη ένας 38χρονος για κατοχή και διακίνηση
ναρκωτικών ουσιών, αλλά και συμμετοχή σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έγιναν έρευνες σε δύο κατοικίες που διέμενε ο δράστης και σε αυτή στη Μούτελη, βρέθηκαν πίσω από μια μουριά, καλά κρυμμένη μια νάιλον σακούλα με 145 γραμμάρια κάνναβης.

Στο σπίτι πάνω σε τραπέζι, βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία με κάνναβη και καπνό συνολικού βάρους 9,5 γραμμαρίων και ένας πλαστικός μύλος με υπολείμματα κάνναβης. Στο υπνοδωμάτιο βρέθηκε ακόμα ένα αεροβόλο που λειτουργεί διοξείδιο του άνθρακα και εκτοξεύει σφαιρίδια, καθώς εννέα αμπούλες και 500 σφαιρίδια χάλκινα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ως προερχόμενο πώλησης ναρκωτικών.

Στη δεύτερη έρευνα που έγινε στο σπίτι του στον Πύργο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου δεν βρήκαν ναρκωτικά. Ο 38χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές της Ηλείας για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών ουσιών.

Μια από τις βασικές αφορμές για τη χθεσινή έρευνα και σύλληψη του δράστη ήταν η αναφορά της Ασφάλειας Καλαμάτας που είχε τον 38χρονο ως ύποπτο για εμπλοκή και σε άλλες αξιόποινες πράξεις στην περιοχή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Ο δράστης μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στην Καλαμάτα όπου και κρατείται.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...