Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα – αναλυτική πρόγνωση


sunnefiaΆκρως ανοιξιάτικες συνθήκες επικράτησαν το Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου στην Ηλεία με την θερμοκρασία την Κυριακή να φτάνει στην Αρχ.Ολυμπία
τους 23.5 βαθμούς Κελσίου.

Βαθμιαία αλλαγή θα παρουσίασε ο καιρός χθες Δευτέρα 25/2, με βροχές περισσότερες στα βόρεια. Από την Τρίτη 26/2 ο υδράργυρος θα παρουσιάσει πτώση. Το δευτερο μισό της εβδομάδας θα κυλήσει με καλό καιρό και αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Την Τρίτη 26/2, περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές ασθενείς βροχές. Το βράδυ, πρόσκαιρα, τα φαινόμενα θα γίνουν λίγο περισσότερα και κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 11 με 12 στα πεδινά και 7 με 8 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 15 με 16 στα πεδινά, 12 με 13 στα ορεινά. Άνεμοι νοτιοδυτικοί το απόγευμα έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη 27/2, περιμένουμε λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 8 με 9  στα πεδινά και 5 με 6 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 10 με 11 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο, δυτικοί έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το διήμερο Πέμπτη 28/2 - Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σε πτώση νωρίς το πρωί 4 με 5 και τοπικά μηδέν με +1 και στα ορεινά 3 με 4, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 10 με 11 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...