Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αμαλιάδα: Ελεύθεροι οι νεαροί που κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου



Αμαλιάδα: Ελεύθεροι οι νεαροί που κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου
Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Αμαλιάδας οι δύο από τους τρεις ανήλικους που κατηγορούνται για υπόθεση βιασμού και παιδικής πορνογραφίας.


Στον τρίτο ανήλικο, ο οποίος σήμερα είναι 17 ετών, επεβλήθη ο περιοριστικός όρος να παρουσιάζεται κάθε 1η και 16 του μηνός στον Επιμελητή ανηλίκων Αμαλιάδας.
Οι τρεις ανήλικοι, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις Αρχές, φέρεται ότι εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού και παιδικής πορνογραφίας όταν ήταν μαθητές Γυμνασίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το έτος 2008 και καταγγέλθηκε τότε από έναν συμμαθητή τους, ο οποίος φέρεται να είναι το θύμα σε αυτή την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί από τον ανήλικο και τη μητέρα του, τα οποία είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας, ο ένας εκ των τριών νεαρών προχώρησε τότε σε σεξουαλική πράξη μαζί του και την ίδια στιγμή οι άλλοι δύο το κατέγραφαν με το κινητό τους τηλέφωνο και στην πορεία έδειξαν τις επίμαχες εικόνες σε συμμαθητές τους.
Κατά τη χθεσινή (26/2) διαδικασία συνήγορος υπεράσπισης των τριών ανήλικων ήταν ο δικηγόρος της Αμαλιάδας, Μάκης Παπαγιαννόπουλος.
Μ.Κ.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...