Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ηλεία: Μεταβολή του καιρού με θυελλώδεις ανέμους την Τρίτη και ισχυρές καταιγίδες την Τετάρτη


. Ένα νέο, καλά οργανωμένο,
σύστημα θα αρχίζει να μας επηρεάζει από χθες , με σημαντική ενίσχυση νοτίων ανέμων, οπότε και η θερμοκρασία θα ανέβει και ισχυρές καταιγίδες το πρωί σήμερα Τετάρτης. Ωστόσο, στα μέσα ημέρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία:

Τετάρτη 13/2: Ισχυρές καταιγίδες το πρωί. Θερμοκρασία σε πτώση. Άνεμοι πρωί ΝΝΑ 8-9, γρήγορα ΝΔ 5-6 μποφόρ.
Πέμπτη 14/2
και Παρασκευή 8/2 Σποραδικές βροχές. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι μεταβλητοί μέτριοι, την Παρασκευή ΒΔ έως 6 μποφόρ.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:


Tην Τετάρτη 13/2, περιμένουμε ισχυρές καταιγίδες το πρωί. Πιθανές χαλαζοπτώσεις. Μέσα στην ημέρα ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 12 με 13 στα πεδινά και 6 με 7 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 13 με 14 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο, το πρωί νοτιοανατολικοί θυελλώδεις 8 με 9, γρήγορα νοτιοδυτικοί 5-6 μποφόρ.

Την Πέμπτη 14/2 και την Παρασκευή 15/2, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 8 με 9 στα πεδινά και 4 με 5 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 12 με 13 στα πεδινά, 7 με 8 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο, μεταβλητοί μέτριοι, την Παρασκευή βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...