Πέρασε η Γιουβέντους - Τάσεις...αυτοκτονίας η Παρί

Την πρόκριση της στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε από το πρώτο ματς η Γιουβέντους αφού νίκησε την Σέλτικ μέσα στη Σκοτία με 3-0. Ανώτερη της Βαλένθια η Παρί Σεν Ζερμέν, είχε δοκάρι, προηγήθηκε με 0-2 αλλά δέχθηκε γκολ στο 89΄και έχασε τον Ιμπραίμοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Σέλτικ στη Γλασκώβη και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μάτρι άνοιξε το σκορ για τους Ιταλούς, ενώ ο Μαρκίζιο έκανε το 0-2 στο 77΄. Έξι λεπτά αργότερα ο Βούτσινιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Μεστάγια, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Βαλένθια του Βαλβέρδε. Είχε δοκάρι στο 9΄ με τον Λούκας Μόουρα, ενώ πέτυχε δύο καταληκτικά γκολ με τον Λαβέτσι στο10΄ και τον Παστόρε στο 43΄. Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως είχε καπαρώσει την πρόκριση, ήρθε το γκολ του Ραμί στο 89΄και η αποβολή του Ιμπραίμοβιτς με απεθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην ρεβάνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ