Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αμαλιάδα: Κλείνει η αγορά την Τρίτη για το θέμα του ΤΕΙ


eortastikoamal1.JPG
Δελτίο Τύπου
Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, για το θέμα της μεταφοράς
των τμημάτων ΤΕΙ σε Πάτρα και Μεσολόγγι, μετά από διεξοδική ενημέρωση και συζήτηση αποφασίστηκαν:

1.    Να κλείσουν τα καταστήματα της πόλης της Αμαλιάδας την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα κινητοποίησης όπως έχει ζητηθεί με ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας.

2.    Να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, στις 11.00 το πρωί της Τρίτης.

3.    Να δοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Υπουργό και την κοινή γνώμη, στο οποίο θα ζητείται η μη εφαρμογή του σχεδίου “Αθηνά”.

4.    Να παραδοθεί επιστολή και όλα τα απαραίτητα στοιχεία στον Υπουργό για την αποκατάσταση του λάθους της εισήγησης του σχεδίου “Αθηνά” όσον αφορά τα τμήματα της Αμαλιάδας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας ΖΗΤΑ και από τα καταστήματα εστίασης και καφέ να συνταχθούν αυτή τη φορά στον κοινό αγώνα της πόλης και να κλείσουν. Αφού και υπο το πρίσμα των ευτελών προσωπικών συμφερόντων το ζήτημα τους αφορά πρώτους. Καλούμε και τη Δημοτική αρχή να παρέμβει σε αυτή την κατεύθυνση και να ζητήσει και αυτή την συμπαράταξη τους στα δίκαια της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας καλεί όλους τους επιχειρηματίες και τους πολίτες της Ήλιδας να δόσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση στο Δημαρχείο στις 11.00 το πρωί της Τρίτης.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...