Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Βασίλισσα στο φινάλε – Η Βέροια...σκότωσε στις καθυστερήσεις τον Άρη


Διαβόλου… ΚαλτσάςΣε ένα επεισοδιακό ματς που διακόπηκε αρκετές φορές λόγω εισόδου των οπαδών του Άρη, η Βέροια, με πρωταγωνιστή τον Καλτσά - χρυσή αλλαγή του Καλαϊτζίδη - πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και επικράτησε με 3-1 των “κίτρινων”, βυθίζοντας τους στη βαθμολογία. Κίνδυνος τιμωρίας για τους φιλοξενούμενους. Τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους οπαδούς, ο Ολαϊτάν.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι επιβίωσης αλλά δυστυχώς δεν έλειψαν τα επεισόδια, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι οπαδοί του Άρη που γέμισαν το γήπεδο έφυγαν ουκ ολίγες φορές από τις κερκίδες και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά!

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά ο Διούδης ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο μέρος ο Αγγελούδης (είχε μπει στο ματς στο 27') έδωσε προβάδισμα στον Άρη και έβαλε φωτιά στην εξέδρα.

Η χαρά των κίτρινων δεν κράτησε. Ο Καλτσάς μπήκε στον αγώνα στο 61' και 4 λεπτά αργότερα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οπαδοί του Άρη ξαναμπήκαν στο γήπεδο, ο Παππάς διέκοψε το ματς και επέστρεψε όταν τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η Βέροια στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι με τον Καλτσά πήρε προβάδισμα και ο Ολαϊτάν 2 λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την επική ανατροπή.

Οι οπαδοί του Άρη συνέχισαν τις... επιδρομές τους στο χορτάρι, οι παίκτες αποχώρησαν στα αποδυτήρια και ο Ολαϊτάν στην προσπάθεια του να ξεφύγει, τραυματίστηκε πέφτοντας πάνω στα κάγκελα!

Ο Παππάς περίμενε να φύγουν όλοι από τις εξέδρες και βγήκε για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Η Βέροια πήρε μία τεράστια νίκη και έφτασε στους 26 βαθμούς, 4 περισσότερους από τον Άρη που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.


Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης (95' Μπερτέν), Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Πέρεθ, Ολαϊτάν (96' Μοκάκε), Γεωργέας, Μπαργκάν (61' Καλτσάς), Κόστλι.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος (90' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (80' Τσουκάνης), Ψυχογιός (27' Αγγελούδης), Πράτα Κοέλιο.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...