Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τέλος έτους η ολοκλήρωση του πολυιατρείου Λεχαινών- Ικανοποίηση Δ. Αρβανίτη




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 











ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης από την πρόοδο των εργασιών,  που αφορούν στην ανέγερση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Λεχαινών, το οποίο εκτιμάται ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον υγειονομικό χάρτη της Ηλείας και στην παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.


Ο δήμαρχος, κ. Δημήτριος Αρβανίτης ζήτησε και συναντήθηκε με τον κατασκευαστή του έργου κ. Σταυρόπουλο, ενημερώθηκε πλήρως για την εξέλιξη των εργασιών και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος δεδομένων των δεσμεύσεων, που απέσπασε περί ολοκλήρωσης του έργου στα τέλη του 2013, εντός του ορισθέντος χρονοδιαγράμματος.

«Το έργο το οποίο ξεκίνησε απ’ την προηγούμενη δημοτική αρχή κατασκευάζεται υπό την επίβλεψη της ΔΕΠΑΝΟΜ είναι ζωτικής σημασίας  για τους πολίτες του Δήμου μας και για την ευρύτερη περιοχή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι ο ρόλος του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου των Λεχαινών θα είναι καταλυτικός, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βάρδας και του περιφερειακού ιατρείου Μπορσίου για το οποίο ο Δήμος βρίσκεται σε αναζήτηση κονδυλίων.

Σημειώνεται ότι με ευθύνη της ΔΕΠΑΝΟΜ κατασκευάζονται τα έργα προϋπολογισμού από 2 εκατ. ευρώ και πάνω, ενώ με ευθύνη των  Δήμων κατασκευάζονται τα έργα με προϋπολογισμό χαμηλότερο των δύο εκατ. ευρώ.   

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ανάδοχο του έργου, κ. Σαυρόπουλο, που έλαβε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, οι εργασίες για την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων συνεχίζονται απρόσκοπτα.

«Κύρια φροντίδα και μέλημά μας αποτελούν η έγκαιρη περάτωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και η εγκατάσταση του εξοπλισμού, προκειμένου το πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο των Λεχαινών να καταστεί λειτουργικό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης και συνέχισε «μέσα στις δυσκολίες των καιρών κάνουμε αγώνα ξεπερνώντας τα προσκόμματα για να επιτύχουμε το στόχο μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...