ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Στην ίδια γη οι καλλιεργητές των πρώην λιμνών και φέτος


Limni1
Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Θετική εξέλιξη υπήρξε για τους αγρότες για το πρόβλημα της καλλιέργειας των πρώην λιμνών Αγουλινίτσας, Μουριάς και Κάστας, μετά την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη
Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα. Μετά από έγγραφη ενημέρωση που υπήρξε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ.) σχετικά με τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς που εκμίσθωναν εκτάσεις των πρώην λιμνών Αγουλινίτσας, Μουριάς, Κάστας, για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2013, θα καλλιεργήσουν τις περσινές εκτάσεις έτους 2012 που είχαν εκμισθώσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καλούνται οι δικαιούχοι παραγωγοί να καταθέσουν υποχρεωτικά αίτηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής για να δοθεί η παράταση της εκμίσθωσης αυτών των εκτάσεων. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στην Υπηρεσία έως και τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013. Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί σχετική αίτηση ο παραγωγός δεν θα κριθεί δικαιούχος για την παράταση της εκμίσθωσης για το 2013.

Για την εξέλιξη αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας δήλωσε τα εξής :
«Το Υπουργείο ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και δόθηκε η παράταση την οποία ζητούσαμε ώστε οι αγρότες να καλλιεργήσουν απρόσκοπτα και φέτος τις εκτάσεις των πρώην λιμνών. Επιλύεται έτσι ένα σοβαρό πρόβλημα και θα έχουμε όλο τον χρόνο, μέχρι την επόμενη καλλιεργητική περίοδο, να αποκατασταθούν οριστικά και δια παντός τα προβλήματα που φέρνει η εφαρμογή του Νόμου 4061/2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια: