Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αμαλιάδα: Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο


emporikos
Δελτίο Τύπου
Ομαλά διεξήχθησαν την Τετάρτη οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας με τη συμμετοχή πολλών εμπόρων της πόλης και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας έχει ένα νέο ανανεωμένο στα τέσσερα από τα εννέα μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο και σε περιόδο συρρίκνωσης για τους περισσότερους συλλόγους κατάφερε να διατηρήσει τη δύναμη των τριών αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με σειρά εκλογιμότητας απαρτίζεται από τους:
1. Παπαδάτος Πέτρος
2. Σιαψάλης Νικόλαος
3. Κακολύρης Γρηγόριος
4. Τριγωνίδης Θεόδωρος
5. Κρινά Αικατερίνη
6. Γεωργακόπουλος Ιωάννης
7. Μαραγκός Γεώργιος
8. Ψιούρης Γεώργιος
9. Ασημακόπουλος Ανδρέας
με αναπληρωματικούς τους:
1. Κανελλοπούλου Φωτεινή
2. Σούλης Κωνσταντίνος
3. Παπαπέτρου Χρήστος

Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι:
1. Καραπάνος Δημήτριος
2. Ρέτσης Ιωάννης
3. Μαστρογιαννόπουλος Κωνσταντίνος

και αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Πελοποννήσου και Ν-Δ Ελλάδος είναι οι:
1. Παπαδάτος Πέτρος
2. Μαραγκός Γεώργιος
3. Τριγωνίδης Θεόδωρος

Σε δήλωση του ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας αναφέρει:
"Κόντρα στην κρίση δώσαμε την ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ταμειακά ενήμερους και μη να επιλέξουν τη νέα Διοίκηση του Συλλόγου, χωρίς αποκλεισμούς με δύο στόχους. Τη μαζικότητα και την ανανέωση.
Σε αυτές τις μέρες της απαξίωσης των θεσμών ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, βγαίνει δυνατότερος αφού παρά τους σκοπέλους καταφέραμε και τη μαζικότητα και την ανανέωση.
Έχουμε ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανανεωμένο με νέα μέλη που φαίνεται να έχουν όρεξη για δουλειά και φρέσκιες ιδέες.

Νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί έχω συμβάλλει και εγώ στο να γυρίσει σελίδα ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας σε αυτή την πέμπτη και τελευταία πλέον θητεία για μένα, στα συμβούλιά του φορέα που εργαστήκαμε συλλογικά και στηρίξαμε την παρεμβατική του δράση στην αγορά και την πόλη μας.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές μας δίνει τη δύναμη και η σύνθεση του νέου συμβουλίου τη δυνατότητα να προωθήσουμε την ανάπτυξη της αγοράς με νέες ιδέες, νέες δράσεις και ακόμα ποιο ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν είτε σαν υποψήφιοι είτε ψηφίζοντας στις εκλογές. Σίγουρα θα παλέψουμε για το καλύτερο, όμως περιμένουμε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων, για να γίνει αυτή η προσπάθεια ουσιαστικότερη και αποδοτικότερη."
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...