Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΗΛΕΙΑ :Μεταβολή του καιρού



hliosΟ ΚΑΙΡΟΣ στην Ηλεία αναλυτικότερα


Την Τρίτη 26/3, περιμένουμε κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 12 με 13 στα πεδινά και στα ορεινά 8 με 9, το μεσημέρι στους 15 με 16 στα πεδινά, 9 με 10 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Τετάρτη 27/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με κατά περιόδους λίγες τοπικές ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 11 με 12 στα πεδινά και στα ορεινά 7 με 8, το μεσημέρι στους 16 με 17 στα πεδινά, 11 με 12 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Πέμπτη 28/3 και την Παρασκευή 29/3 δεν προβλέπονται φαινόμενα. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα ανέλθει σε τιμές άνω των 20oC. Άνεμοι σε νέα ενίσχυση, νοτιοανατολικοί 7-8 μποφόρ την Παρασκευή. 

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...