Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Εβγαλαν όπλο σε καφενείο στο Επιτάλιο!



Ηλεία: Εβγαλαν όπλο σε καφενείο στο Επιτάλιο!Τρία άτομα αλβανικής υπηκοότητας συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων με τη συνδρομή των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση οπλοκατοχής και απειλής με όπλο στην περιοχή του Επιταλίου.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, επισκέφθηκαν την Πέμπτη καφενείο στην περιοχή του Επιταλίου και εξύβρισαν την ιδιοκτήτρια καθώς και τους θαμώνες που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν μέσα.


Αμέσως μετά και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε έξω από το καφενείο ενώ ο ένας από τους τρεις, απείλησαν την ιδιοκτήτρια με καλάσνικοφ το οποίο φέρεται να υπήρχε μέσα στο αμάξι.


Μάλιστα, οι ίδιες πηγές συνεχίζουν πως απεφεύχθη κάποιο πιο σοβαρό συμβάν, όταν ο οδηγός του οχήματος, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, απέτρεψε τον συνεργό του να πυροβολήσει, αρπάζοντάς του το όπλο από τα χέρια.

Να σημειωθεί πως ύστερα από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ. Κρεστένων, με την επίβλεψη του διοικητή, Σωτήρη Πιτσινή, καθώς και των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι τρεις φερόμενοι δράστες εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και κρατούνται προκειμένου σήμερα να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πύργου, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...