Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Νίκη σωτηρίας για τον Πανιώνιο


Επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου

Με σκόρερ και μπροστάρη των Λεωνίδα Καμπάνταη, ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο και έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.

Όλα… τα λεφτά για τον Πανιώνιο ο έλληνας επιθετικός, ο οποίος με δικό του τέρμα στο 58’ χάρισε τη νίκη 1-0 στην ομάδα του απέναντι στον Ατρόμητο για την 25η αγωνιστική.

Με αυτή τη νίκη οι «κυανέρυθροι» έκαναν ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, καθώς απέχει πλέον από την επικίνδυνη ζώνη έξι βαθμούς.

Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες αν και έχασαν ένα… καράβι ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Το ματς


Με δύναμη και με σκοπό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο, όμως, να είναι αυτός που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Πανιώνιος όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να κερδίσει κάποια μέτρα και να αυξήσει την πίεσή του προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Ατρόμητος παρά τις προσπάθειες των «κυανέρυθρων» κατάφερε να απορροφήσει την όποια πίεση και να είναι αυτός που έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Στο 38ο λεπτό ο Μάντζιος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ουντότζι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιαννακόπουλου. Το 0-0 παρέμεινε και έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Περιστεριώτες έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Σκόνδρα να κάνει από τα δεξιά τη σέντρα, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Μάντζιος λίγο έξω από την μικρή περιοχή, πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα στην ευκαιρία του Ατρόμητου και στο 54’ ο Αραβίδης βγήκε νικητής από τις κόντρες, αλλά από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ράντμαν.

Οι «κυανέρυθροι» αύξησαν την πίεσή τους, η οποία καρποφόρησε στο 58ο λεπτό, όταν ο Κολοβός έκανε υπέροχη προσπάθεια, πέρασε τρεις παίκτες, έβγαλε την ασίστ στον Καμπάνταη, ο οποίος έκανε το 1-0. Μετά το γκολ, ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει και έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 74’, με τον Δημούτσο να περνάει τρεις παίκτες, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό και πέρασε άουτ. Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ναπολεόνι να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το μπέρδεμα ανάμεσα στον Γιαννακόπουλο και τον Παντίδο και να ισοφαρίσει.

Στο τέλος ο Πανιώνιος θα μπορούσε να κάνει και το 2-0, αλλά τόσο ο Γουνδουλάκης, όσο και ο Ντούνης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ράντμαν. Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίζουν μία πολύ μεγάλη νίκη που τους φέρνει κοντά στην παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος (77’ Κοντοχρήστος), Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Σάμαρης, Κολοβός (83’ Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (70’ Ντούνης)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Μενδρινός, Οκόγιε, Παναγιωτούδης, Κουλουχέρης

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυντανίδης, Ιγκλέσιας (79’ Ναπολεόνι), Μπρίτο (67’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Ουντότζι, Επστάιν (63’ Σουμπίνιο), Μάντζιος

Στον πάγκο: Ρέινα, Νάστος, Καραμάνος, Λαζαρίδης

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...