Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Βροχές από την Πέμπτη – αναλυτική πρόγνωση


sunefaΤην Τρίτη 12/3 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις το πρωί. Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 10 με 11 στα πεδινά και στα ορεινά 7 με 8, το μεσημέρι στους 18 με 19 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.


Την Τετάρτη 13/3 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 10 με 11 στα πεδινά και στα ορεινά 6 με 7, το μεσημέρι στους 19 με 20, τοπικά πιθανόν 21 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από νότιοι - νοτιοανατολικοί σε σημαντική ενίσχυση από το απόγευμα σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Πέμπτη 14/3, περιμένουμε νεφώσεις με βροχές, φαινόμενα τα οποία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 13 με 14 στα πεδινά και στα ορεινά 8 με 9, το μεσημέρι στους 18 με 19 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από νότιοι - νοτιοανατολικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Την Παρασκευή 15/3, περιμένουμε βροχές και πιθανόν τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Χιόνια από το μεσημέρι στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 13 στα πεδινά, 6 με 7 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η κακοκαιρία φαίνεται να διατηρείται και το Σάββατο 16/3, με την θερμοκρασία σε σημαντική πτώση. Χιονοπτώσεις περιμένουμε στα ορεινά και πιθανόν σε χαμηλά υψόμετρα, εξέλιξη την οποία θα δούμε σε επόμενες προγνώσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, βελτιωμένος καιρός φαίνεται να επικρατεί την Κυριακή 17/3 και την Καθαρά Δευτέρα 18/3, με τσουχτερό κρύο κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί την Κυριακή, σε άνοδο την Κ.Δευτέρα.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...