Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Εσβησε» το πολιτιστικό όραμα του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Δύο ισχυρά «χαστούκια» δέχτηκε στη χθεσινή (13/3) συνεδρίαση του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο δήμαρχος Δημήτρης Αρβανίτης. Το πρώτο και πιο δυνατό ήταν το ναυάγιο του πολιτιστικού οράματος του δήμου, του μεγαλοπρεπούς φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού. Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση ήρθε προς έγκριση ο απολογισμός του νομικού προσώπου πολιτισμού, αθλητισμού και περιβάλλοντος του δήμου, μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν και οι δαπάνες του περσινού πρώτου φεστιβάλ.


Την ενημέρωση του σώματος έκανε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ κ.Βούκανος, με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ωστόσο να ζητούν την αναβολή του θέματος προκειμένου να μελετήσουν καλύτερα το θέμα. Ο δήμαρχος, ωστόσο, ζήτησε να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία «καίγοντάς το», καθώς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν... καταστροφικό. Το θέμα δεν εγκρίθηκε παρά την εναλλακτική που χάρισε απλόχερα η αντιπολίτευση στον δήμαρχο, με αποτέλεσμα όσοι εργάστηκαν για τη διεξαγωγή του περσινού 1ου Φεστιβάλ να κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι. Ακολούθως ο δήμαρχος αναγκάστηκε να αποσύρει το επόμενο θέμα το οποίο αφορούσε την έγκριση του φετινού προϋπολογισμού του νομικού προσώπου άρα και του φετινού φεστιβάλ.
Το δεύτερο «χαστούκι» στην παράταξη του κ. Αρβανίτη ήρθε στην ψηφοφορία για την εκλογή εκπροσώπου του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου αποχέτευσης «Ηρακλής». Υποψήφιοι για τη θέση ήταν ο αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαφειρόπουλος και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αλίκη Τεμπέλη, η οποία καταλαμβάνει τελικά τη θέση.
Στάθης Πουλιάσης
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...