Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα ζωοκλοπές στην Ηλεία - Δράστης ένας 30χρονος Αλβανός


zooklopi1Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δώδεκα ζωοκλοπές οι οποίες είχαν διαπραχθεί τους τελευταίους οκτώ μήνες στην
ευρύτερη περιοχή του Πύργου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών και ενός ακόμη συνεργού του, που αναζητείται από τις Αρχές, για διάπραξη ζωοκλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα ο 30χρονος ο οποίος πλέον διαμένει μόνιμα στην Αλβανία, τους τελευταίους οκτώ μήνες, επέστρεφε σε τακτά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε περιοχές κοντά στο Πύργο όπου παρέμενε από μια έως τρεις ημέρες αφαιρώντας κατά περίπτωση μικρό αριθμό αμνοεριφίων και αιγών.

Όλα τα ζώα που έκλεβε ο 30χρονος, τα μετέφερε με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, ζωντανά στην Αλβανία, όπου τα μεταπωλούσε προοριζόμενος το παράνομο οικονομικό όφελος.

Από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί δώδεκα ζωοκλοπές στις οποίες ο δράστης είχε αφαιρέσει συνολικά πενήντα τέσσερα ζώα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ το όχημα του 30χρονου κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...