Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ηλεία: Με θερμοκρασίες Ιουνίου η Μεγάλη Εβδομάδα – αναλυτική πρόγνωση


pasxaa
Άκρως καλοκαιρινός καιρός θα επικρατήσει καθ' όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με τον υδράργυρο στους 31 με 32 και την Μ.Τετάρτη
πιθανόν στους 33 βαθμούς Κελσίου, συνθήκες που παραπέμπουν σε Ιούνιο!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, το φετινό Πάσχα θα εορταστεί, όπως όλα δείχνουν, με άκρως για την εποχή καλοκαιρινές συνθήκες. Πάντως, υπαρκτή είναι η πιθανότητα για καλοκαιρινές μπόρες -τοπικές καταιγίδες- στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Την Μ.Πέμπτη η εικόνα πλέον θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξουν φαινόμενα αστάθειας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Την Μ.Τρίτη 30/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, το πρωί στους 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 30 με 31oC, πιθανόν τοπικά 32οC στα πεδινά, 27 με 28oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Μ.Τετάρτη Πρωτομαγιά περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα, το πρωί στους 17 με 18oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 31 με 32oC, πιθανόν τοπικά 33οC στα πεδινά, 27 με 28oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Μ.Πέμπτη 2/5, περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις περισσότερες από το απόγευμα.  Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, το πρωί στους 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 30 με 31oC, πιθανόν τοπικά 32οC στα πεδινά, 26 με 27oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Μ.Παρασκευή 3/5, περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες.  Η θερμοκρασία, το πρωί στους 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 29 με 30oC, πιθανόν τοπικά 31οC στα πεδινά, 26 με 27oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Το Μ.Σάββατο 4/5 και την Κυριακή του Πάσχα, περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά, οι οποίες μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, το μεσημέρι στους 30 με 31oC, πιθανόν τοπικά 32οC στα πεδινά, 26 με 27oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...