Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ηλείος πίσω από τα 500 κιλά χασίς στην Ηγουμενίτσα


xasis1Ένας 57χρονος από τα Σαβάλια φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μεταφοράς μεγάλου φορτίου χασίς, κρυμμένο μέσα σε νταλίκα με καυσόξυλα. Στο πλαίσιο των συστηματικών
xasis2και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη,  πριν τρεις μέρες στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, 43χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο.

Εντοπίστηκε εντός του φορτίου του επικαθήμενου ανάμεσα σε καυσόξυλα, ποσότητα, πιθανόν, ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους πεντακοσίων εβδομήντα επτά κιλών και τετρακοσίων ογδόντα γραμμαρίων (577.480 κιλών), επιμελώς συσκευασμένη σε τετρακόσια ογδόντα δύο (482) πακέτα.

Επίσης, συνελήφθη και ο 57χρονος μετά από υπόδειξη του 43χρονου αλλοδαπού, ως το άτομο που τον μετέφερε στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να παραλάβει το ανωτέρω όχημα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα και οι ναρκωτικές ουσίες.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...