Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Εξιχνιάστηκαν δεκαοχτώ περιπτώσεις κλοπών φορτηγών σε Αχαϊα, Ηλεία, Κορινθία και Αττική


Toyota-HiluxΣυνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχετικά με τη δράση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές φορτηγών
οχημάτων σε επτά Περιφέρειες της Χώρας. Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση αυτή την 28-2-2013, ύστερα από ταυτόχρονη, οργανωμένη επιχείρηση, Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε Αττική, Αχαΐα, Ηλεία και Κορινθία, συνελήφθησαν επτά ημεδαποί άνδρες ηλικίας από 43 έως 23 ετών, για σύσταση – συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε ληστείες, κλοπές και πλαστογραφίες κατ’ εξακολούθηση. Από την μεθοδική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έως σήμερα έχουν εξιχνιαστεί συνολικά τρεις ληστείες, πενήντα πέντε κλοπές οχημάτων και πέντε διαρρήξεις σε οικίες.

Το προανακριτικό υλικό που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί συμπληρωματικά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν προφυλακιστεί έξι ημεδαποί, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος άλλων δέκα επτά. Συνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχετικά με τη δράση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές φορτηγών οχημάτων σε επτά Περιφέρειες της Χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση αυτή την 28-2-2013, ύστερα από ταυτόχρονη, οργανωμένη επιχείρηση, Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε Αττική, Αχαΐα, Ηλεία και Κορινθία, συνελήφθησαν επτά ημεδαποί άνδρες ηλικίας από 43 έως 23 ετών, για σύσταση  συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε ληστείες, κλοπές και πλαστογραφίες κατ’ εξακολούθηση.

Από την μεθοδική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έως σήμερα έχουν εξιχνιαστεί συνολικά τρεις ληστείες, πενήντα πέντε κλοπές οχημάτων και πέντε διαρρήξεις σε οικίες.
Το προανακριτικό υλικό που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί συμπληρωματικά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...