Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θρήνος! Νεκρό 8χρονο αγοράκι σε γήπεδο 5Χ5 στην Ηλιούπολη - Τον καταπλάκωσε το δοκάρι μπροστά στα μάτια του πατέρα του


- Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 17:00 σε γήπεδο της Ηλιούπολης

- Το παιδί είχε προπόνηση με αθλητικό σύλλογο της περιοχής
- Ο τραγικός πατέρας που είδε το γιο του να ξεψυχάει
- Άφαντοι όλοι από το γήπεδο! Καίει μόνο ένα καντηλάκι
- Το δοκάρι "ξηλώθηκε" από τον αέρα
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το γήπεδο

Το ανέμελο παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία! Το 8χρονο αγοράκι βρισκόταν στο γήπεδο γιατί είχε προπόνηση με τοπικό αθλητικό σύλλογο στο γήπεδο 5Χ5 που βρίσκεται στην οδό Αλιμούντος στην Ηλιούπολη. Την προπόνηση παρακολουθούσε ο πατέρας του, ο οποίος είδε το γιο του να καταπλακώνεται από το δοκάρι και να ξεψυχάει.




Το παιδί καταπλακώθηκε από τη δοκό του τέρματος με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο μετά από 20' και μετέφερε το αγοράκι στο νοκοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 8χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δοκάρι του τέρματος "ξηλώθηκε" από το δυνατό αέρα.

Στο γήπεδο, λίγες ώρες μετά το συγκονιστικό δυστύχημα δεν υπάρχει κανείς! Επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι κι ένα καντηλάκι που σιγοκαίει επιβεβαιώνει το τραγικό συμβάν!









Κανείς δε μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που επεφύλασσε η μοίρα για το 8χρονο αγοράκι, ενώ δεκάδες είναι τα ερωτήματα προκύπτουν τόσο για τις συνθήκες ασφαλέιας σε τέτοιους χώρου όσο και για το ποιος έχει την ευθύνει για το τραγικό δυστύχημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΥΜΟΥΛΕΑ ΙΩΑΝΝΑ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...