Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γεύμα αγάπης για τους τροφίμους της Ι.Μ. Βλαχέρνας



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 













Δελτίο Τύπου





Στο πλευρό των τροφίμων της Ι.Μ. Βλαχέρνας βρίσκεται  ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

Πρόσφατα και κατόπιν συνεργασίας με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και τον  Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό, ο Δήμος, δια της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας κ. Αγγέλας Τζιούμα και με τη συνεργασία των εθελοντριών του ΚΑΠΗ της Ανδραβίδας πρόσφερε γεύμα στους τροφίμους της Μονής.

Ο Δήμαρχος εξήρε το έργο των εθελοντριών  του ΚΑΠΗ της Ανδραβίδας ευχαριστώντας προσωπικά για την εθελοντική τους προσφορά και για την άοκνη προσπάθεια την οποία καταβάλουν, ώστε να είναι στο πλευρό των δημοτών.

Η πράξη αυτή αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή να συμπαρίσταται σε όλους τους Δημότες- και πρωτίστως στους αδύναμους-  με όλα τα μέσα και τις δυνατότητες τις οποίες έχει.

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι αναγκαίο να επιδεικνύουμε την αλληλεγγύη μας στους διπλανούς μας, στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη» σχολίασε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης ευχαριστώντας παράλληλα τις εθελόντριες του ΚΑΠΗ της Ανδραβίδας για  την δραστηριότητα που αναπτύσσουν και τη σημαντική εθελοντική προσφορά.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη στους τροφίμους της Ι.Μ. Βλαχέρνας αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά που λαμβάνει χώρα με την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

Στο εγγύς μέλλον θ’ ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις δεδομένης την εκπεφρασμένης βούλησης του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής να είναι στο πλευρό των δημοτών και δη εκείνων, οι οποίοι έχουν ανάγκη από κάθε έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης και υποστήριξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...