Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τρελή καταδίωξη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου με μεθυσμένο οδηγό τρακτέρ


trakterΜια απίστευτη περιπέτεια έζησαν οδηγοί και αστυνομικοί στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου από τη Βάρδα προς την Αρετή, εξαιτίας ενός μεθυσμένου οδηγού τρακτέρ το απόγευμα της
Πέμπτης. Ο οδηγός βγήκε στην Εθνική οδό μεθυσμένος, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με το τρακτέρ του. Οδηγός που αντιλήφθηκε τι συνέβη και κινδύνεψε από τη σύγκρουση των οχημάτων τους, ειδοποίησε την Αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη με σκοπό να ακινητοποιήσουν τον οδηγό με το τρακτέρ.

Στην Εθνική Οδό άρχισε να κυνηγά τον αγρότη, όλη η Αστυνομία του Κάμπου και η Τροχαία Αμαλιάδας και εκείνος να μην σταματά με τίποτα. Όσο και αν πλησίαζαν με φάρους και σειρήνες τα περιπολικά εκείνος ατάραχος συνέχιζε την ξέφρενη και επικίνδυνη πορεία του με κίνδυνο πολλές φορές να συγκρουστεί μαζί τους. Πέρασε και το Κουρτέσι και οι αστυνομικοί αναζητούσαν τρόπους για να σταματήσουν τον οδηγό με το τρακτέρ, ενώ πίσω είχε σχηματιστεί μεγάλη ουρά με αυτοκίνητα που παρακολουθούσαν την εξέλιξη και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ο αγρότης έστριψε όπως – όπως στην Αρετή και εκεί κινδύνεψε να γίνει μακελειό αφού πέρασε μέσα από την αγορά του χωριού και παραλίγο να χτυπήσει κατοίκους. Οι υπόλοιποι τον κυνηγούσαν τρέχοντας και προσπαθώντας να πηδήξουν πάνω στο τρακτέρ για να τον σταματήσουν. Δεν τα κατάφεραν γιατί ήταν κάτι επικίνδυνο και τους απέτρεψαν και οι αστυνομικοί και ο οδηγός συνέχισε την πορεία του στα χωράφια.

Εκεί τα περιπολικά δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν μέσα στη λάσπη και οι αστυνομικοί συνέχισαν πεζοί για να ακινητοποιήσουν το τρακτέρ και συλλάβουν μετά από λίγο τον «τύφλα» οδηγό, που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...