Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ηλεία: ο καιρός....Kαλοκαιρία ως το Σάββατο - Βαθμιαία αλλαγή την Κυριακή – αναλυτική πρόγνωση

synef1Διατηρείται ο καλός καιρός στην Ηλεία έως το Σάββατο, με την θερμοκρασία σε άνοδο. Σύμφωνα, όμως, με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία,από το απόγευμα της Κυριακής περιμένουμε μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά. Την Δευτέρα περιμένουμε βροχές και πιθανόν καταιγίδες στα πιο ημιορεινά - ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:


Σήμερα Παρασκευή 12/4 θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 22 με 23oC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Το Σάββατο 13/4 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24oC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Κυριακή 14/4 περιμένουμε αρχικά καλό και ζεστό καιρό με την θερμοκρασία στα επίπεδα του Σαββάτου, βαθμιαία όμως μετά το μεσημέρι και κυρίως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανόν να δώσεις τοπικές ασθενείς βροχές κυρίως στα πιο ημιορεινά ορεινά. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Άνεμοι στο Ιόνιο από το απόγευμα σε ενίσχυση βορειοδυτικοί ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Δευτέρα 15/4, φαίνεται να επικρατούν αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα πιο ημιορεινά - ορεινά με πιθανότητα για λίγες τοπικές μπόρες ή πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι - βορειοανατολικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...