Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ηλεία: Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα – αναλυτική πρόγνωση


asta

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει, την Δευτέρα και την Τρίτη, με αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν φαίνεται να είναι ικανές να δώσουν κάτι περισσότερο από πολύ τοπικές και ασθενείς βροχές, άνευ σημασίας.

Όσον αφορά την θερμοκρασία. Από την Τρίτη, βαθμιαία και μέχρι το τέλος της νέας εβδομάδας περιμένουμε σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας. Στοιχεία για τα πρώτα 30άρια στο τέλος της εβδομάδας.

Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους τις επόμενες ημέρες.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:
Την Δευτέρα 22/4 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα για πολύ ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Το πρωί στους 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 19 με 20oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά βορειοδυτικοί 3, σταδιακά βόρειοι - βορειοανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τρίτη 23/4 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για πολύ ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο. Το πρωί στους 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 25 με 26oC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά βορειοανατολικοί έως ισχυροί 6 από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από την Τετάρτη 24/4 έως και την Παρασκευή 26/4, φαίνεται να επικρατεί καλοκαιρία και αρκετή ζέστη για την εποχή. Εκτιμάται, ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για θερμοκρασίες της τάξης των 30 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι το πολύ έως μέτριοι 5 μποφόρ, από ανατολικές διευθύνσεις.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...