Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Το πανόραμα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League

Οι αγώνες και τα δεδομένα πριν τα πλέι οφ

Η 30ή και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έφερε δύο δεδομένα: Τον οριστικό υποβιβασμό της ΑΕΚ (ηττήθηκε 1-0 από τον Ατρόμητο) ανεξάρτητα από την τύχη της έφεσης που έχει καταθέσει και το «κλείδωμα» της βαθμολογίας με την οποία θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι οφ.

Συγκεκριμενα:

ΠΑΟΚ 4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0

Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει το αν θα καταφέρει η ομάδα των Ιωαννίνων να εξασφαλίσει αδειοδότηση για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση τη θέση διεκδικούν Παναθηναϊκός και SKODA Ξάνθη οι οποίοι ισοβαθμούν απόλυτα στην 6η θέση!

Το πρόγραμμα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Skoda Ξάνθη – Άρης 0-0

Μέσα σε μια σεζόν με πολλές περιπέτειες, με πολύ άγχος, ο Άρης τα κατάφερε! Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Ξάνθη και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, κέρδισαν την παραμονή τους!


Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-1

Ο ΟΦΗ, μπορεί να έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 2-1, όμως αυτό που τον ενδιέφερε είναι πως παρέμεινε στην κατηγορία, μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0
Η Μεγάλη Παρασκευή ήρθε πρόωρα φέτος για την ΑΕΚ… Η «Ένωση» πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε και το γκολ του Γιαννούλη στις καθυστερήσεις (1-0) υπέγραψε οριστικά τον υποβιβασμό της στη Football League…


Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-1
Την μέρα της… γιορτής του για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη και ολοκλήρωσε με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.


ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο και με τέρματα των Γεωργιάδη, Κατσουράνη, επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Με τέσσερις βαθμούς στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς. .


Παναθηναϊκός – Βέροια 3-2

Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν το… παγωμένο ΟΑΚΑ(επιστροφή στη Λεωφόρο την επόμενη σεζόν) με τον τρόπο που πρέπει, επικρατώντας 3-2 της Βέροιας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Πανθρακικός – Κέρκυρα 2-1
Στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας!

Πλατανιάς – Λεβαδειακός 2-0

Δεν το… κουνάει ο Πλατανιάς από την Σούπερ Λίγκα, καθώς μετά και τη νίκη του στα Περιβόλια 2-0 επί του Λεβαδειακού για την τελευταία αγωνιστική, κέρδισε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...