Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ηλεία: Απογευματινές μπόρες κυρίως στα ημιορεινά ορεινά – αναλυτική πρόγνωση


mporessΑστάθεια θα επικρατήσει σήμερα  Παρασκευή με μπόρες, τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά τις μεσημεριανές και απογεματινές ώρες.
Καλός ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Από την Δευτέρα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία κινούμενο αργά ανατολικά θα επηρεάσει τον καιρό της περιοχής μας. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους, θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις το πολύ έως μέτριοι.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Την Παρασκευή 19/4 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα δώσουν μπόρες, τοπικές καταιγίδες, στα ημιορεινά - ορεινά αλλά και στα πεδινά κυρίως της κεντρικής και νότιας Ηλείας. Δεν αποκλείεται τοπικά τα φαινόμενα να είναι έντονα. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 12 με 13oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 19 με 20oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Το Σάββατο 20/4 θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 9 με 10oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 20 με 21oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή 21/4 περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 9 με 10oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 21 με 22oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Δευτέρα 22/4 περιμένουμε κατά περιόδους βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές. Το μεσημέρι στα επίπεδα της Κυριακής. Οι άνεμοι νότιοι - νοτιοανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...