Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ηλεία: Stop στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ βάζει η κακή κατάσταση της επαρχιακής οδού Θολού – Ν. Φιγαλείας


Για άλλη μία φορά τους τελευταίους μήνες τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ αρνήθηκαν να συνεχίσουν τα δρομολόγια τους μέχρι την Νέα Φιγαλεία όπου είναι και ο τελικός προορισμός τους.


Αιτία, η κάκιστη κατάσταση της επαρχιακής οδού Θολού - Νέας Φιγαλείας ειδικά στα σημεία "Δυστύχημα" και "Ρεβελέικα".

Στο πρώτο σημείο το βουνό μετακινήθηκε κατά πολλά μέτρα το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να υπάρχει ταυτόχρονα μεγάλη καθίζηση στο σημείο ενώ και το οδόστρωμα σπάει συνέχεια.

Στο δεύτερο σημείο εντοπίζεται και το πιο σημαντικό πρόβλημα καθώς η διαρκής καθίζηση έχει «κόψει» την επαρχιακή οδό στα δύο με αποτέλεσμα να απαγορεύεται συχνά η διέλευση βαρέων οχημάτων καθώς και λεωφορείων.

Είναι πολλές οι φορές που τους τελευταίους μήνες τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και διακόπτουν τα δρομολόγια τους στο Λέπρεο.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και το επιβατικό κοινό καθώς και οι μαθητές διότι το μοναδικό μέσο μετακίνησής τους δεν μπορεί να προσεγγίσει τον τελικό προορισμό του.

Η Περιφέρεια είχε ενημερώσει το ΦΙΓΑΛΕΙΑ-ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ τον περασμένο Γενάρη ότι θα επέμβει άμεσα. Ωστόσο οι κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας ακόμα περιμένουν...



Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑ-ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...