Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Η "Μπάρτσα" στο θρόνο της - Πρωταθλητής Ηλείας 2012-2013 ο ΠΑΟ Βάρδας


asteras_varda2
Ο ΠΑΟ Βάρδας αναδείχτηκε πρωταθλητής Ηλείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, καθώς στον τρίτο τελικό της σειράς των πλέι οφ απέσπασε στο γήπεδο του Τραγανού τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τον τυπικά γηπεδούχο Αστέρα Αμαλιάδας.
Έτσι η «Μπάρτσα» επέστρεψε στο «θρόνο» της και πλέον στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί θα έχει την ευκαιρία απέναντι στην Θύελλα Αμπελοκήπων (Ζάκυνθος), ΑΕ Κεφαλληνίας (Κεφαλονιά), Αναγέννηση Πατρών (Αχαΐα) να διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική (ανεβαίνει μόνο η μία ομάδα).
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι δυο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, δημιούργησαν ευκαιρίες και «αποζημίωσαν» τους 700 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Να σημειώσουμε ότι το ματς διεξήχθη σε αθλητικότατο πλαίσιο και μετά τη λήξη του δεν είχαμε τις παραφωνίες, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μετά από τόσο κρίσιμα παιχνίδια.
Άψογη η διαιτησία του Καραβίδα και τον βοηθών του Παπαδόπουλου, Βουρλιώτη.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Αμαλιάδας: Κουτσαβίτης, Αμπντουραμάνι, Θ.Αντωνόπουλος, Σ. Αντωνόπουλος, Καμαρινός, Αλαϊμπέου, Παπαθεοδώρου, Βυθούλκας (71' Σταυρούλιας), Γαβριλόπουλος, Π.Τσουκαλάς (89' Καλογεράκος), Σάκκος.

ΠΑΟΒ: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής, Δημητρόπουλος (79' Χαμαντάι), Βισβάρδης, Δ. Τσουκαλάς, Καπατσούλιας (88' Νικολετάκης), Βαρβαρέσος (83' Πατσούρας), Γούρμος.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...